Футбол.«Карпати» поступилися «Динамо» у кубковому матчі

|

Центральний матч 1/8 фіналу Кубка України відбувся у Львові. У принциповому поєдинку місцеві “Карпати” мінімально поступилися київському “Динамо”, пише Football24.

Гості із перших хвилин протистояння побігли вперед забивати швидкий гол. І вже у дебюті матчу Теодорчик зумів відкрити рахунок. На 6-й хвилині поляк прийняв м’яч у центрі карного майданчика і розстріляв Мисака.

Після цього підопічні Реброва не зупинилися й намагалися відразу забити ще, щоб забезпечити собі комфортну перевагу.

Натомість “Карпати” були не такі небезпечні та активні попереду. Львів’яни діяли другим номером та розраховували впіймати суперника на контратаці. У підсумку перший тайм завершився без небезпечних моментів біля воріт Рибки, який почувався впевнено та надійно за своїми непробивними захисниками.

Після відпочинку “Карпати” почали діяти більш активно та використовували для своїх проривів фланги. Проте “Динамо” більше володіло м’ячем та повністю контролювало гру, регулярно створюючи моменти біля воріт Мисака.

Окремо відзначимо ультрас, які створили на стадіоні справжню кубкову атмосферу. Це стосується як львівських, так і київських фанатів. Судді навіть довелося призупинити початок другого тайму, через те, що димова завіса обмежувала видимість на стадіоні.

Останні хвилини протистояння були напружені, але більше голів глядачі так і не побачили. Відтак поєдинок завершився мінімальною перемогою “Динамо”, і тепер все вирішуватиметься у матчі-відповіді на НСК “Олімпійський”. 

Фото: sportanalytic.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *