Футбол. Юний український футболіст перейшов в "Барселону"

|

16-річний вихованець яготинського дитячого будинку Володимир Багмет буде навчатися і виступати за юніорську команду “Барселони”. Про це повідомляє Еспресо.TV, з посиланням на офіційний сайт Київської обласної федерації футболу.

Багмет виступатиме за команду “Барселони” U-19. В Іспанії він живе вже кілька років. Раніше побував у кількох клубах, в тому числі “Еспаньолі”. 

Володимир Багмет виховувався в яготинському дитбудинку і змалечку був закоханий у футбол. Його переглядали в “Шахтарі” — сказали підрости, не тішили хлопця увагою й київські тренери. А помітили непересічні футбольні здібності хлопця в Іспанії, куди він щороку вибирався з вихованцями дитбудинку на оздоровлення.

Грав український юнак у регіональних лігах, потім його запросили до провінційного клубу Прімери, а вже звідти — до “Барселони”. Він пройшов ігрове випробування й на міжнародній арені, а тепер є гравцем каталонської команди U-19 і подейкують, що іспанці хочуть натуралізувати Володимира та заграти його в своїх національних командах.

А в Яготині Багмет, якого всі згадують з особливою теплотою, грав у найрізноманітніших турнірах під керівництвом Юрія Крижевицького та Олександра Мороза.

Фото: football-side.com

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *