Футбол. Результати українських клубів у ЛЄ

|

Чудово дебютував у єврокубках у ролі головного тренера Сергій Ребров – його «Динамо» в гостях розгромило зухвалого лідера чемпіонату Португалії «Ріо Аве». А ось «Дніпро» і «Металіст» підтримати переможну хвилю не змогли. Про це пише сайт Вести.

«Динамо» дуже сильно стартувало в групі ЛЄ, хоча в складі Реброву довелося вимушено випускати необстріляного 19-річного центрального захисника Бурду (плюс травмувався Шовковський, місце якого в воротах зайняв Рибка), що, зрозуміло, викликало хвилювання у багатьох. Але ризик тренера окупився сповна, кияни ще в першому таймі забили двічі. Ефектний фірмовий обвідний удар вийшов у Ярмоленко, а через п`ять хвилин застав голкіпера зненацька Беланда. Господарі все залишився старанно намагалися відігратися, причому кілька разів були близькі до успіху, але удача посміхнулася Кравцю, який забив 7-й гол у сезоні.

Хоч і закликав до гри півзахисник «Металіста» Кобін продемонструвати чоловічий характер і навіть намагався захопити особистим прикладом (гольова передача), «Трабзонспор» все ж вирвав перемогу у Львові – 2: 1. Харків`яни випустили всіх, хто залишався в строю, включаючи Гоменюка, про який до гри говорили, як про травмованого, але по ходу зустрічі підопічні Ігоря Рахаева опинилися в ролі наздоганяючих в протистоянні з нинішнім середняком чемпіонату Туреччини. Відігратися зумів Гоменюк, головою відправивши м`яч у ворота турків, і харків`яни пішли перемагати, але … Коли здавалося, що мінімум нічия – в ​​кишені, гості забили переможний м`яч і вийшли в лідери групи разом з «Легією», яка вдома обіграла «Локерен »(1: 0).

 «Дніпро» дуже вже обережно грав з «Інтером». Чи то статус італійського гранда справив враження, чи то свіжий розгром в Серії А, якому піддався «Сассуоло» (7: 0), але навіть з повернулися після ушкоджень в стартовий склад Ротанем і Коноплянкою дніпряни виглядали не дуже гостро попереду. Як здалося, команді бракувало куражу та драйву, але в першому таймі саме наставник гостей Вальтер Маццарі метався по технічній зоні, демонструючи невдоволення тим, що відбувається на полі.

Гра могла так і завершитися нульовою нічиєю, якби не вилучення Ротаня на 68-й хвилині, яке викликає дуже великі питання: де німецький арбітр побачив порушення з боку капітана «Дніпра», що тяглася на жовту картку, абсолютно незрозуміло. Італійські гості тут же включили іншу платівку, перебудувалися і почали спритно розігрувати зайвого. Гол не змусив себе довго чекати, а більше «Інтеру» і не потрібно було. Враховуючи нульову нічию в матчі «Карабах» – «Сент-Етьєн», «Дніпро» опустився на дно турнірної таблиці, а на носі – виїзд до Франції.

Фото:prosport.tsn.ua 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *