Футбол. У Лізі чемпіонів УЄФА розпочинається груповий турнір

|

Матчами у 8 містах Європи розпочинається у вівторок груповий турнір футбольної Ліги чемпіонів УЄФА, пише Інформаційний простір.

Чинному володарю трофею іспанському «Реалу» на «Сантьяго Бернабеу» у Мадриді протистоятиме швейцарський «Базель». В іншому поєдинку квартету В віце-чемпіон Англії «Ліверпуль» на «Енфілді» зійдеться з чемпіоном Болгарії «Лудогорцем».

У групі А грецький «Олімпіакос» прийматиме у Піреї фіналіста попереднього розіграшу іспанський «Атлетико» з Мадрида, а італійський «Ювентус» у Турині зустрінеться із шведським «Мальме».

Квартет С стартує матчами у Лісабоні, де зіграють чемпіон Португалії «Бенфіка» і віце-чемпіон Росії «Зеніт», та Монако за участю срібного призера чемпіонату Франції «Монако» і німецького «Байєра» із Леверкузена.

Турецький «Галатасарай» у Стамбулі гратиме з бельгійським «Андерлехтом». Ще в одному поєдинку групи D віце-чемпіон Німеччини дортмундська «Борусія» проекзаменує четверту команду Англії лондонський «Арсенал».

Усі матчі розпочнуться о 21.45 за київським часом.

Нагадаємо, чемпіон України донецький «Шахтар» свій перший поєдинок проведе у середу, 17 вересня, на стадіоні «Сан-Мамес» у Більбао (Іспанія) проти місцевого «Атлетика». В іншій зустрічі групи Н португальський «Порту» зіграє з чемпіоном Білорусі БАТЕ.

У другий ігровий день групового турніру Ліги чемпіонів УЄФА також зустрінуться: (квартет Е) «Рома» (Італія) — ЦСКА (Росія), «Баварія» (Німеччина) — «Манчестер Сіті» (Англія); (квартет F) «Барселона» (Іспанія) — АПОЕЛ (Кіпр), «Аякс» (Голландія) — «Парі-Сен-Жермен» (Франція); (квартет G) «Челсі» (Англія) — «Шальке-04″ (Німеччина), «Марібор» (Словенія) — «Спортинг» (Португалія).

Фото: sportanalytic.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *