Баскетбол. Збірна України з баскетболу виграла перший матч на Чемпіонаті світу

|

В Більбао (Іспанія) завершився матч першого туру Чемпіонату світу з баскетболу, в якому збірна України обіграла команду Домініканської республіки з рахунком 72:62. Пише УНІАН

Вирішальною в цьому матчі стала третя чверть, повідомляє офіційний сайт змагань. Українці краще почали гру, реалізувавши протягом першої хвилини два дальніх кидка – 6:0. Тим не менш, в цілому команди на рівних провели перші дві чверті. Перша 10-хвилинка завершилася мінімальною перемогою домініканців – 12:13, на що у другому періоді українці відповіли перемогою з рахунком 15:14. У підсумку, на табло було зафіксовано повнe рівність – 27:27. Вирішальний ривок українські баскетболісти зробили в третьому періоді, який виграли з перевагою 8 очок – 21:13. У заключній 10-хвилинці наша команда зосередилася на тому щоб зберегти свою перевагу й досягла успіху. Кращим гравцем матчу у складі збірної України став натуралізований американець розігруючий Юджин “Пух” Джеттер, який набрав 16 очок. На рахунку В`ячеслава Кравцова 13 балів, Сергія Гладиря – 12.

Як повідомлялося раніше, Чемпіонат світу з баскетболу проходить в Іспанії з 30 серпня по 14 вересня. Збірна України дебютує на ЧС, потрапивши на турнір завдяки вдалому виступу на Євробаскеті-2013 у Словенії, де українці зайняли 6-е місце.

Фото: xsport.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *