Гандбол. Домашня перемога і поразка «Галичанки» в іграх з «Карпатами»

|

Львівська «Галичанка» у черговому турі гандбольного чемпіонату України приймала на домашньому майданчику ужгородські «Карпати». У першій зустрічі львівські майстрині ручного м`яча не залишили бодай найменшого шансу гостям перемігши з рахунком 30:27 (18-13 перший період).

Гра розпочалася з атак ужгородчанок, які повели в дебюті зустрічі 4:1. Згодом галичанки перехопили ініціативу і впевнено довели зустріч до перемоги. До речі, під час зустрічі львів`янки вели перед навіть у 6 м`ячів. Найрезультативнішими у складі «Галичанки» стали Наталка Туркало — 8 м`ячів та Лілія Артюхович –7 влучних кидків.

Друга зустріч виявилася напруженішою. «Галичанка» весь матч наздоганяла. За 6 секунд до завершення останнього періоду львівські гандболістки зуміли зрівняти рахунок 29:29, граючи у шістьох проти чотирьох гравців «Карпат». Здавалося поєдинок так і завершиться у нічию. Та, миттєве розслаблення захисту галичанок призвело до переможного кидка карпатівок на останній секунді матчу – 30:29.

Одними з кращих у другому матчі у складі «Галичанки» стали Борщенко та Ващук, які принесли левову частку закинутих м`ячів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *