Кіокушин карате. Найкращі каратисти визначать переможця Європи у Львові

|

Завтра в палаці «Україна» вперше в нашій державі відбудеться V чемпіонат Європи за версією ІКО Матшусіма з кіокушин карате, у якому візьмуть участь представники з понад 20 країн Європи та світу.

«Завдяки шихану Миколі Жиліну у Львові стало можливим проведення V Всеєвропейського чемпіонату з кіокушин карате. Хоча це європейський чемпіонат, але він є відкритим для представників не лише Європи, а й інших континентів. Тому приїхали представники з цілого світу, де є наші представництва. А вони розміщені у понад 60-ти країнах світу. Я дуже уважно ставлюся до цього чемпіонату, бо в 2008 році проводитимуть чемпіонат світу, тому цей чемпіонат є сходинкою до прийдешнього світового форуму.

Щодо рівня українських спортсменів, то він є достатньо високим для того, щоб вони могли гідно змагатися на міжнародних змаганнях», – сказав під час прес-конференції президент Міжнародної організації кіокушин карате ІКО Матсушіма, канчо Йошиказу Матсушіма.

«Ми звернулися до європейської федерації кіокушин карате ІКО Матсушіма в травні цього року з проханням проведення чемпіонату в Україні, на що отримали згоду», – сказав голова правління Всеукраїнської федерації «Кйокусін-Будо-Карате» шихан Микола Жилін.

На сьогодні на чемпіонат заявилося 115 спортсменів із 14 країн: Японії, Вірменії, Азербайджану, Польщі, Угорщини, Італії, Австралії, США, Канади, Ірану, Румунії, ПАР та інших.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *