Футзал. Цьогоріч у вищій лізі гратимуть чотири львівські команди

|

МФК «Кардинал», який минулий сезон закінчив на шостому місці у «Західній зоні» першої ліги з міні-футболу України, 1 вересня стартує у вищій лізі. Про це сьогодні, 28 серпня, повідомив кореспонденту ЗІКу президент МФК «Кардинал» Володимир Валявка.

Незважаючи на те, що «Кардинал» досить посередньо виступив минулого року в першій лізі (навіть не пробився до фіналу змагань), він виступатиме у вищій лізі: «Ми підрахували свої фінанси, підсумували бюджет і зрозуміли, що нам до снаги виступати у вищій лізі. Звичайно, мене турбує спортивний принцип: потрапляє у вищу лігу не найсильніші команди, а ті, які мають гроші. Однак нам до снаги виступати і в фінансовому плані, і в спортивному», – зазначив Володимир Валявка.

Також президент «Кардиналу» повідомив, що Асоціація міні-футболу України в особі її президента Геннадія Лисенчука звернулася до клубу ще минулої суботи. Тоді в усній формі було досягнуто попередніх домовленостей щодо виступу львівського клубу у вищій лізі. А вчора «Кардинал» вислав гарантійного листа на адресу Асоціації, в якому підтвердив своє бажання виступати у вищій лізі.

У сезоні 2007-2008р.р. у вищій міні-футбольній лізі України виступатиме одразу чотири львівські клуби: «Енергія», «ТВД», «Тайм» і, насамкінець, «Кардинал».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *