Футзал. "Енергія" програла матч за Суперкубок

|

Львівська СК «Енергія» з рахунком 2:5 поступилася «Єнакієвець» (Єнакієво) у матчі за Суперкубок України. Про це повідомив кореспондент ЗІКу.

Першими забили гол гості – на 11 хвилині відзначився Хурсов. Та на 24 хвилині капітан «енергетиків» Легчанов зрівняв рахунок. Через три хвилини після помилки Федька Крупін знову вивів уперед гостей – 2:1. На 32 хвилині матчу уже згаданий Хурсов забив свій другий м’яч у ворота львів’ян – 3:1 на користь «Єнакієвець». За шість хвилин до завершення матчу «Енергія» замінила воротаря на п’ятого польового гравця, однак позитиву це не додало – на 35 хвилині рахунок довів до розгромного Крупін, який забив у порожні ворота. На 36 хвилині Луців скоротив відставання до 2:4 на користь гостей, однак на останніх секундах гри відзначився Дрьомов, який поставив крапку у матчі – 5:2 і переможцем Суперкубка стає «Єнакієвець».

Після матчу головний тренер львівської команди Юрій Кобзар засмученим не виглядав, заявивши, що для нього найголовніше вдало виступити у чемпіонаті, який стартує 1 вересня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *