Футбол. Через перенесення матчу «Карпат» президент ПФЛ може залишитися без посади

|

Задовольнивши прохання львівських «Карпат» перенести матч 19-го туру з харківським «Металістом» через епідемію, Професійна футбольна ліга стала об’єктом критики з боку керівництва харківського клубу, яке почало ініціювати відставку президента ПФЛ Равіля Сафіулліна.

Власник харківського «Металіста» мультимільйонер Олександр Ярославський звернувся до президентів українських клубів з пропозицією ініціювати відставку президента ПФЛ України Равіля Сафіулліна. Приводом для такого заклику стало саме перенесення поєдинку між «Карпатами» та «Металістом».

Раніше «Металіст» подав протест на рішення бюро ПФЛ, назвавши його таким, що суперечить регламенту, повідомляє сайт «Чемпіон».

«У середу 14 березня 2007 р. у відповідь на звернення ФК «Карпати» (Львів) про перенесення матчу 19-го туру чемпіонату України «Карпати» – «Металіст», у зв`язку з хворобою гравців, бюро ПФЛ у телефонному режимі прийняло безпрецедентне рішення, задовольнивши прохання львівського клубу.

Вважаю, що це рішення дискредитує не тільки ПФЛ, а й його президента пана Сафіулліна. За такого ставлення ПФЛ до клубів у нас не може бути гідного чемпіонату, у якому клуби для ПФЛ є, фактично, маріонетками. При цьому в рішеннях ПФЛ застосовують подвійні стандарти. Вважаю, що, створивши таку ситуацію, президент ПФЛ не справляється зі своїми обов`язками і ганьбить український футбол. Виходом зі ситуації може бути лише відставка президента ПФЛ і реорганізація цієї структури”, – йдеться в листі Ярославського до президентів клубів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *