Футбол. «Карпати» перемогли польський «Ґурнік»

|

Вчора львівські «Карпати» провели перший матч на завершальних тренувальних зборах у Туреччині і перемогли з рахунком 2:1 польську команду «Ґурнік».

У першому таймі «Карпати» вийшли у такому складі: Налєпа, Федорів, Іщенко, Петрівський, Пшеничних, Худоб`як, Сучков, Кобін, Ґодвін, Батіста, Рікановіч. На 16 хвилині львів’яни повели у рахунку – Пшеничних пройшов по флангу, віддав пас на Сучкова, який увірвався у штрафний, прострілив вздовж воріт на Кобіна. Василь в один дотик низом замкнув передачу. На 38 хвилині рахунок став 2:0. Кобін навісив з флангу, Худоб’як зіграв на випередження і головою пробив польського воротаря.

«Карпати» вийшли на поле у другій половині гри у такому складі: Налєпа, Процик, Шмаков, Тимчишин, Сагайдак, Женюх, Бобилєв, Ткачук, Сворак, Фещук, Платон. На 57 хвилині суперник «Карпат» скоротив відставання у рахунку після помилки у захисті «Карпат» – 2:1.

На турецький тренувальний збір львівські «Карпати» вирушили з двома потенційними новобранцями. З командою поїхав Андрій Чернов – центральний захисник, який у сезоні-2001/02 провів у складі «Карпат» 23 гри і забив два голи. Ще одним потенційним новачком є Ярослав Сворак. Родом із Тернополя, 18-річний хлопець останнім часом грав у «Волині».

Водночас перед самим вильотом «зелено-білих» на береги Босфору стало відомо, що цей сезон стане останнім у складі команди Олександра Іщенка для двох «карпатівців». Кіпер і капітан львівської команди Андрій Тлумак із наступного сезону гратиме за харківський «Металіст», а Андрія Распопова виставили на трансфер.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *