Футбол. Більше новачків у «Карпатах» не буде

|

В п’ятницю львівські «Карпати» вилетять на заключний тренувальний збір до Туреччини, де награватиметься основний склад команди перед початком другої частини чемпіонату. Більше новачків у лавах «зелено-білих» не буде, львів`яни лише перевірятимуть гравців з резерву клубу. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив асистент головного тренера ФК «Карпати» Володимир Беззуб’як.

До Туреччини, за інформацією Володимира Беззуб’яка, полетить приблизно така ж кількість гравців, як і на попередні збори. До речі, у кількох футболістів «Карпат» влітку закінчується термін контракту, тому зараз ведуться переговори, аби продовжити з ними угоди. Цим гравцям, за неофіційною інформацією, вже поступили вигідні пропозиції від інших клубів вищої ліги.


З командою на заключний збір точно полетить серб Мірослав Рікановіч, котрий непогано зарекомендував себе на попередніх зборах. Точно на зборах не буде румуна Петкуца, який, за словами помічника Олександра Іщенка, не готовий ні у фізичному, ні у морально-психологічному аспектах підсилити львівську команду. Не проявили себе належним чином також й білоруські потенційні придбання «Карпат» Дмитрій Ровнейко та Кіріл Павлючек. Тому, найімовірніше, на тренувальний збір вони не поїдуть.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *