Футзал. «Енергія» перемагає всьоме поспіль

|

Львівська «Енергія» й далі залишається одноосібним лідером футзальної першості України. У сьомому турі львівський клуб зустрічався у принциповому двобої з київським «Інтеркасом» (минулого чемпіонату ці клуби стали відповідно срібним і бронзовим призерами). Попри те, що гра проходила на майданчику киян, «Енергія» зуміла вирвати перемогу з рахунком 4:3. У львів’ян відзначилися Легчанов, Вацяк, Луців та Паршиков.

Перемогу здобув ще один львівський клуб. «ТВД» на власному майданчику не мав проблем з «Універ-Харковом» – 4:0. Голи забивали Маринюк (двічі), Кордоба та Чеботарьов.

А ось «Тайм» поступився «Єнакієвцю». Голів Радька та Кулика виявилося замало для успіху з третьою командою нинішнього чемпіонату. У підсумку – 2:3 не на нашу користь.

Після сьомого туру турнірне становище львівських команд таке:

«Енергія» – 1 місце (21 очко),

ТВД – 6 місце (13 очок),

«Тайм» – 8 місце (9 очок).

Тим часом відбулося жеребкування 18 фіналу Кубка України. «Енергії» знову випало позмагатися з «Інтеркасом». «ТВД» гратиме з київською «Планетою», а «Тайм» – з макіївським «Титаном». Згідно з жеребом, усі львівські команди перші матчі, 6 листопада, проведуть на власному майданчику.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *