Бокс. Котельник відстояв титул інтерконтинентального чемпіона WBA

|

Львів’янин Андрій Котельник відстояв титул Інтерконтинентального чемпіона за версією WBA. 21 жовтня, в німецькому місті Галле в межах вечора професійного боксувін у восьмому раунді нокаутував панамського бійця Вільяма Гонсалеза, повідомляє ЗІК.

Поєдинок значно активніше розпочав панамець, який у першому раунді викинув велику кількість ударів. Щоправда, далеко не всі ці удари досягали своєї цілі. Проте ще в кінці першого раунду Котельник зустрічною двійкою послав свого суперника у перший нокдаун. Аби розвинути свій успіх, львів’янину не вистачило часу в раунді.

Починаючи з другого раунду бій відбувався за одним сценарієм. На першій хвилині Гонсалез принаймні намагався щось протиставити Котельнику, проте уже до середини раунду перевага львів’янина ставала беззаперечною. А за 20-30 секунд до завершення третього раунду Котельник починав фінішний спурт, під час якого своїми багатоударними серіями змушував секундантів панамця задуматися про завершення поєдинку. У четвертому раунді град ударів від Котельника змусив Гонсалеза знову опуститися на підлогу рингу. Проте, як і в першому раунді Котельнику не вистачило часу аби довести справу до нокауту.

Починаючи з 6-го раунду Котельник розпочинав активні дії значно раніше, і це принесло йому успіх. У 8-му раунді після кількох багатосерійних комбінацій Котельника, його суперник уже не міг відповідати на атаки, і в кутку Гонсалеза змушенні були викинути білий рушник. У результаті – перемога Андрія Котельника технічним нокаутом. Ця перемога Андрія Котельника стала 27 у 29 боях. 12 з них – нокаутом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *