Бокс. Джуман нічого не знає про суперника, з яким завтра боксуватиме

|

Сьогодні, 18 жовтня, відбулася офіційна процедура зважування перед завтрашнім вечором професійного боксу, що відбудеться в приміщенні Львівського обласного цирку й у межах якого львів’янин Роман Джуман (21 перемога – 3 поразки – 0 нічиїх) захищатиме титул чемпіона світу за версією GBU (Світовий боксерський союз) у ваговій категорії до 69,9 кілограма Усі львівські-боксери професіонали вклалися в ліміт своїх вагових категорій, і готові до завтрашніх двобоїв.

„Про свого майбутнього суперника аргентинця Хуана Мануеля Аладжио (вагова категорія до 69,9 кг), окрім того, що він боксує в ортодоксальній стійці, не знаю наразі нічого, проте я впевнений у своїй перемозі”, – зазначив на зважуванні Джуман.

За словами тренера Аладжио, зміна часового поясу негативно не вплине на його підопічного, оскільки у нього вже є позитивний досвід боїв у Європі. Сам Аладжио абсолютно впевнений у своїй завтрашній перемозі.

На процедурі офіційного зважування не були присутні ряд суперників львівських боксерів. Як пояснив виконавчий директор львівської промоутерської компанії „Зірки професійного боксу” Володимир Липський, ці спортсмени прибудуть до Львова сьогодні пізно ввечері, повідомляє ЗІК.

Хуан Мануель Аладжио на професійному ринзі провів 20 боїв, у 16 з яких переміг, зазнав три поразки та один бій завершив внічию. Роман Джуман у 24 поєдинках здобув 21 перемогу і три рази програв.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *