Спідвей. На день міста – заключний етап Кубка МАСЕС-2006

|


30 вересня на львівському мототреку СКА відбудеться третій заключний етап Кубка МАСЕС-2006. У зв`язку із насиченою програмою святкування 750-річчя Львова старт перегонам буде даний о 13.00. Свою майстерність львів`янам та гостям міста продемонструють гонщики шести країн Польщі, Словаччини, Чехії, Румунї, Угорщини, і, звичайно ж, України. Честь синьожовтого прапору захищатимуть Ігор Марко, Ігор Борисенко, Олександр П`ятничко, Любомир Войтик, а також переможець перших двох етапів Кубка МАСЕС у польському Кросно і румунській Браілі Андрій Карпов. Про це повідомляє прес-служба Львівського спортивного клубу мотоциклетного спорту “СКА-Спідвей”.

Нагадаємо, що львівський етап мав відбутися наприкінці серпня. Але складні погодні умови не дозволили вийти на старт гонщикам, які приїхали тоді позмагатися на львівському треку за призи Середньоєвропейської мотоциклетної асоціації (МАСЕС). Румунський етап, який йшов за календарем як третій заключний, таким чином став другим, мимоволі віддавши право львів`янам нагородити кращих гонщиків Кубка МАСЕС-2006.

Головним претендентом на чемпіонський титул за підсумками двох етапів є Андрій Карпов. Найбільш небезпечним суперником для молодого червоноградця буде досвідчений польський майстер Януш Шльончка, який розташовувався слідом за ним у підсумкових протоколах перегонів в Кросно і Браілі.

Технічні результати

16.07.06. Кросно (Польща)

Кубок МАСЕС

І етап

1. Андрій Карпов (УКРАЇНА) – 15

2. Януш Шльончка (Польща) – 13

3. Рафал Вілк (Польща) – 13

...14. Сергій Сенько (УКРАЇНА) – 3

…15. Максим Юрійчак (УКРАЇНА) – 2

…17. Іван Миронов (УКРАЇНА) – 0

…18. Василь Коваль (УКРАЇНА) – 0


23.09.06. Браіла (Румунія)

Кубок МАСЕС

ІІ етап

1. Андрій Карпов (УКРАЇНА) – 14

2. Януш Шльончка (Польща) – 12 (+3)

3. Мацей Цесельскі (Польща) – 12 (+2)

…5. Олександр П’ятничко (УКРАЇНА) – 10

…16. Петро Федик (УКРАЇНА) – 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *