Кік-боксинг. Львів’янин – чемпіон Європи

|

Львівський кік-боксер Роман Голод на чемпіонаті Європи, що відбувався 5-10 вересня в іспанському місті Севілья, здобув одну золоту та одну бронзову нагороди, – повідомив сьогодні на прес-конференції тренер спортсмена Олег Комар.

Зазначимо, що цього року Роман Голод перейшов у нову для себе вагову категорію – до 82 кг, тоді як раніше його „рідною” ваговою категорією була до 75 кг. Він здобув „золото” у версії „фул-контакт” і „бронзу” за версією „лайт-контакт”. Найважчим, за словами самого спортсмена, для нього був поєдинок у фіналі за версією „фул-контакт” проти росіянина Максима Котлярова – 4-разового чемпіона світу з кік-боксингу, повідомляє ЗІК.

На думку Олега Комара, Роман Голод переміг й у півфінальному поєдинку проти іспанця Конто Переса за версією „лайт-контакт”, проте українського кік-боксера засудили, і в результаті судді віддали перемогу господарю змагань.

У планах спортсмена найближчі відповідальні змагання – це чемпіонати світу та Європи, які відбудуться наступного року. Цей сезон для спортсмена уже практично завершений, якщо не брати до уваги чемпіонат України, що відбудеться у листопаді цього року. Якщо у наступному році Роман Голод ще раз виграє чемпіонат світу, то він здобуде звання заслуженого майстра спорту України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *