Футзал. "Енергія" програла "Шахтареві" матч за Суперкубок

|

Львівська «Енергія» поступилася сьогодні донецькому «Шахтарю» з рахунком 1:3у матчі за Суперкубок України з міні-футболу.

Як повідомляє ЗІК, матч відбувався в Донецьку в палаці спорту «Дружба» – на домашній арені МФК «Шахтар». Уже на 3-й хвилині матчу після розіграшу ауту один з кращих бомбардирів донеччан Сергій Ситін невідпорно пробив у дальню «дев’ятку», і «Шахтар» повів у рахунку. Через дві хвилини Ситін оформив «дубль» у матчі: після контратаки форвард «Шахтаря» проштовхнув м’яч між ніг голкіпера «Енергії» Кардаша, і рахунок став 2:0. А на 7-й хвилині львів’яни залишилися в меншості: голкіпер Володимир Кардаш зіграв рукою за межами власного штрафного, і арбітр показав йому червону картку. Футзалісти «Енергії» таки зуміли протриматися дві хвилини в меншості, хоча резервному воротарю Ігорю Кіркіжу довелося за цей час чотири рази виручати свою команду.

На 9-й хвилині Андрій Луців завдав непоганого удару, але майстерно зіграв голкіпер «Шахтаря» Владислав Корнєєв. Через хвилину у контратаці двоє гірників виходили на голкіпера «Енергії», проте в Сергія Задорожнього не вдався удар. На 15-й хвилині матчу гірники забили третій гол у ворота «Енергії»: Раміз Мансуров відпасував зі штрафного на Георгія Мельникова, і той точним ударом в нижній кут доводить рахунок до 3:0. Скоротити рахунок львів’янам вдалося на останній хвилині першого тайму – Андрій Луців, вийшовши сам на сам з Владиславом Корнєєвим вдало зіграв на випередження і зумів носком проштовхнути м’яч повз голкіпера донеччан.

Другу половину матчу більш гостро провели львів’яни, котрі змушені були відіграватися. На 23-й хвилині Сергій Якунін небезпечно пробивав з гострого кута, проте вдало зіграв Корнєєв. На 28-й хвилині Сергій Піддубний завдав удару зльоту після розіграшу кутового «Енергії»—вище воріт. Чудовий шанс ще більше скоротити рахунок мав Віталій Брунько, але не використав вихід віч-на-віч з Корнєєвим. Донеччани відповіли дуже гострою атакою, і вже Ігор Кіркіж врятував «Енергію» після удару в дальній кут у виконанні Ситіна. На 34-й хвилині Корнєєв був безсилим після удару Бондара, та донеччан від голу врятувала «хрестовина» воріт. За три хвилини до завершення матчу львів’яни поміняли воротаря на 5-го польового гравця, проте забити так і не змогли, хоча Піддубний Луців та Паршиков завдавали потужних ударів. Отож, результат матчу – 3:1 на користь донецького «Шахтаря», і цей клуб вдруге поспіль завойовує Суперкубок України з міні-футболу.

Суперкубок України з міні-футболу проводиться вдруге. Минулого року у матчі за цей трофей донецький «Шахтар» переміг київський «Інтерказ» з рахунком 5:1.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *