Футбол. “Карпатівська” братська експансія у київському “Динамо”

|

“І піде брат на брата”: один у “зелено-білій” футболці “Карпат”, а інший – у “біло-блакитній” київського “Динамо”…

Можливо, що київське “Динамо” у боротьбі у 1/2 фіналу Кубка України з львівськими “Карпатами”, що, нагадаємо, відбуватиметься у двох раундах (22-го березня і 12-го квітня), спробує вдатися до нетрадиційної тактики. У двобої з підлеглими Юрія Дячука-Ставицького “динамівці” зможуть використати братів гравців “Карпат”. Адже зараз у лавах киян перебувають троє футболістів, які тим чи іншим чином пов’язані з “Карпатами”.

Нещодавно кубковий суперник “зелено-білих” взяв в оренду футболіста івано-франківського “Факела”, що виступає у другій лізі, Ігоря Худоб’яка. Брат і тезка “карпатівського” півзахисника є форвардом таранного типу і кандидатом у юніорську збірну України. В Івано-Франківську тепер уже гравця “Динамо” називали “Руні” (на честь його кумира). Отже, цілком ймовірно, що на футбольному полі у битві під різними знаменами зійдуться брати Худоб’яки.

Також зовсім не братськими будуть стосунки двох Федорівих, якщо вони вийдуть на поле у півфінальних поєдинках “Карпат” і “Динамо”. Рідний брат захисника “Карпат” Володимира Федоріва і вихованець львівського футболу – Віталій уже давно є гравцем резервного складу столичного суперклубу і тепер сподівається одягти форму “основи” в офіційних поєдинках. До слова, для цього у Віталія Федоріва є непогані шанси. Адже, молодий гравець пройшов із “основою” тренувальні збори у Об`єднаних Арабських Емiратах і запам’ятався надійними діями на полі у товариських матчах «Динамо». Віталій Федорів встиг «засвітитися» в іграх за «Динамо» на Кубку першого каналу, де, нагадаємо, кияни були другими.

Ще у лавах столичного клубу зараз на оглядинах перебуває екс-гравець львівських «Карпат» Сергій Чабан, що нині належить стрийському «Газовику-Скалі». Отож, і Чабан, імовірно, намагатиметься завадити львівським «Карпатам» створити прецедент – у статусі команди першої ліги вибороти місце у фіналі Кубка України.

Ярослав Біляч

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *