Бокс. Джуман і Делісандру проведуть у Львові титульні поєдинки

|

2-го березня в приміщенні Львівського цирку відбудеться вечір професійного боксу, який організовує львівський клуб “Зірки професійного боксу”. Про це повідомив сьогодні на прес-конференції президент Асоціації професійного боксу Львівщини Сергій Янчишин.

Загалом, цього вечора планується провести 8 поєдинків. Три з них будуть титульними. Зокрема, центральним поєдинком вечора стане 10-раундовий двобій за звання чемпіона України у ваговій категорії до 69,9 кг між львів’янином Романом Джуманом (19-3-0) та вінничанином Володимиром Боровським (20-11-1).

“Родзинкою” вечора стане бій у ваговій категорії до 55,4 кг львів’янина Геннадія Делісандру (12-4-1) проти узбека Кохрамона Арзикулова (10-1-1) за звання чемпіона Східної Європи ЕЕВА. Це буде матч-реванш, адже в грудні минулого року в Кривому Розі Делісандру програв за очками Арзикулову. Сам ж Делісандру зазначив на прес-конференції, що у попередньому поєдинку недооцінив суперника і тепер вдвічі більше тренувався для того щоб перемогти.

Також у титульному поєдинку за звання чемпіона Східної Європи білорус Андрій Ісаєв (вагова категорія до 57,2 кг) зустрінеться з Євгеном Страусовим.

Окрім того, у цей вечір відбудуться ще п’ять рейтингових двобоїв.

Квитки на бокс можна буде придбати за 10-100 гривень.

За словами Сергія Янчишина, для того щоб організувати такий вечір боксу потрібно близько 30-ти тисяч доларів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *