ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відремонтували дерев’яний місток до монастиря Бернардинів

Маркіян Рой

|

У Львові завершили ремонт дерев’яного пішохідного містка між вулицею В. Винниченка та оборонним муром ансамблю Бернардинів. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Як повідомили у Галицькій районній адміністрації, 25 жовтня прохід через місток відкрили повністю, однак ремонтні роботи на локації триватимуть ще тиждень.

«Ремонт містка розпочався на початку жовтня. Підрядна організація демонтувала старі конструкції і встановила нові з деревини твердих порід: настил з ясеня та поручні з дуба. Усе покрито лаком і лляною морилкою, що забезпечує захист деревини від ультрафіолету, вологи та псування. Хоча роботи по містку завершені, ще потрібно доробити сходи з обох боків та завершити благоустрій», – зазначили у Галицькій районній адміністрації.

Як повідомляв Львівський портал, ремонтні роботи розпочалися 24 липня з метою забезпечення належного проходу для мешканців. У рамках проєкту планується мощення, встановлення перил на сходових маршах та укладання плитки ФЕМ. Решту проєкту законсервують та повернуться до нього після завершення війни.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *