ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові вдруге за тиждень горить ЛАЗ

Наталя Дуляба

|

В четвер вранці, 24 жовтня, знову виникла пожежа на території Львівського автобусного заводу на вул. Стрийській. Це вже вдруге за останній тиждень. Про це повідомляє Львівський портал.

За даними Львівської міськради, займання виникло близько 07:00 ранку в приміщенні ЛАЗу, яке орендувало інше підприємство. Пожежа на виробництві спалахнула на площі близько 400 м кв.

«Саме в цьому приміщенні було багато скловати, тому був сильний дим від пожежі», – йдеться у повідомленні.

В обласному управлінні ДСНС згодом додали, що коли на місце прибули рятувальники, полум’я вже вибивалось із даху будівлі. До гасіння пожежі залучили 42 надзвичайників.

Ліквідувати займання вдалося о 08:30.

Попередньо відомо, що обійшлось без постраждалих.

Зазначимо, що в ніч на 16 жовтня на території автобусного заводу вже була одна пожежа, тоді горіла пилорама. Причина виникнення займання досі невідома.

Ще одна пожежа у приміщенні ЛАЗу спалахнула у липні.

Як відомо, навесні цьогоріч збанкрутілий ЛАЗ отримав нового власника. ТзОВ «Львівінвестактив» погасило всі борги підприємства і отримало мажоритарну частину його акцій.

Сама ця фірма входить до групи родини Луцьких з Івано-Франківська. Вона володіє вбудівельною компанією «Благо» та приватним університетом імені короля Данила.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *