ОСТАННІ НОВИНИ

Російські окупанти захопили Новосадове на Донеччині, – DeepState

Наталія Жолинська

|

У вівторок, 22 жовтня, російські війська окупували село Новосадове Донецької області, яке знаходиться на межі Донецької та Луганської областей. Про це пише Українська правда з посиланням на DeepState.

Відповідно до даних Вікіпедії, станом на 2018 рік у Новосадовому не було людей, які б там постійно проживали. Також село вже було окуповане під час повномасштабного вторгнення РФ до України, але 24 жовтня 2022 року ЗСУ звільнили його.

Крім того, ворожі війська просунулися й у селі Кругляківці, що у Куп’янському районі Харківської області, до річки Оскол.

Просування росіян зафіксовано також біля Богоявленки у Волноваському районі Донецької області, Зоряного і Селидового, що в Покровському районі Донецької області та Новодмитрівки Краматорського району Донецької області.

Як повідомляв Львівський портал, нещодавно російські окупанти змогли вклинитися в українську лінію оборони в районі міста Часів Яр Донецької області, втім про втрату міста не йдеться.

Окрім цього, 16 жовтня стало відомо, що російські військові окупували селище Острівське Курахівської міської громади Покровського району Донецької області. 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *