ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові німецькі волонтери передали ЗСУ і медикам 10 швидких

Олег Дерев'янко

|

У понеділок, 21 жовтня, у Львові німецькі благодійники передали українським захисникам та медикам 10 карет швидкої допомоги. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

Це вже друга цього року передача медичного транспорту в межах «Культурного конвою для України» від громадської організації «Bamberg:UA».

Цього разу швидкі передали військовим частинам, Національній гвардії, Державній прикордонній службі, міській поліклініці у Львові та екстреній медичній службі. А загалом у межах двох «Культурних конвоїв» цього року благодійники вже передали 16 карет швидкої допомоги, два евакуаційні автобуси та одну вантажівку.

За останні два роки організація «Bamberg:UA» передала українцям понад 160 машин. Переважно, це швидкі, але також був і спецтранспорт та автобуси. Ця допомога відбувається у співпраці з львівськими волонтерами, зокрема Народною Самообороною Львівщини.

Зазначимо, що проєкт «Культурний конвой» заснували українсько-німецька громадська організація Bamberg:UA за підтримки німецьких артистів, письменників, акторів, журналістів. Метою є збір коштів на карети швидкої допомоги для України.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ЛМР/Роман Балук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *