ОСТАННІ НОВИНИ

У «Дії» призупинили бронювання від мобілізації

Наталя Дуляба

|

У застосунку «Дія» тимчасово призупинили послугу онлай-подачі заявки на бронювання працівників підприємств від мобілізації. Про це йдеться на сайті сервісу.

При спробі подати заявку на бронювання у «Дії» з’являється сповіщення, що послугу тимчасово закрили. Це зробили тому, що до 15 листопада Міноборони проводитиме аудит військовозобов’язаних, які вже отримали бронювання.

«Про відновлення сервісу повідомимо, стежте за оновленнями», – вказано у повідомленні.

Нагадаємо, новий механізм бронювання військовозобов’язаних запустили у «Дії» зі середини липня. Процедура стала повністю електронною, що значно пришвидшило процес, відтак дотепер бронь мають близько 1,5 млн українців.

На тлі цього Міноборони ініціювало аудит критичних для економіки підприємств. Він триватиме до 15 листопада, втім саму процедуру бронювання, як запевняли у відомстві, призупиняти на цей час не будуть.

Згодом ЗМІ також писали, що обласні військові адміністрації можуть позбавити права на визнання критичних для економіки підприємств. Цю функцію можуть передати виключно міністерствам.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *