ОСТАННІ НОВИНИ

Львів прощається з 22-річним захисником Володимиром Геричем

Наталя Дуляба

|

У понеділок, 21 жовтня, Львів проведе в останню путь свого 22-річного захисника Володимира Герича, який загинув на війні з російськими окупантами. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:40 відбудеться загальноміська церемонія прощання на площі Ринок.

О 12:30 відбудеться прощання з воїном біля родинного помешкання у с. Оброшине (вул. Козацька, 13). Опісля о 14:00 – Чин похорону в тамтешній церкві святого Дмитрія. Поховають Володимира Герича на місцевому кладовищі.

Біографічна довідка:

Львів’янин Володимир Герич (18.07.2002 – 16.10.2024) закінчив початкову школу «Арніка», згодом навчався у школі в селі Оброшине Львівського району. Згодом у Львові здобув професійно-технічну освіту.

Після проходження строкової військової служби у Вінниці Володимир Герич підписав контракт зі Збройними Силами України.

Із початком повномасштабного вторгнення РФ воював лавах 31 окремої механізованої бригади Сухопутних військ ЗСУ. Боровся із російськими окупантами на Донецькому та Запорізькому напрямках.

Зі слів рідних, Володимир Герич «завжди був усміхненим та оптимістичним, захоплювався автомобілями».

У військового залишились батьки, брат та сестра.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *