ОСТАННІ НОВИНИ

Бійці ГУР звільнили Кругляківку на Харківщині

Олег Дерев'янко

|

Спецпризначенці Головного управління розвідки Міноборони звільнили населений пункт Кругляківка Куп’янського району, що на Харківщині, зачистивши його від російських окупантів. Про це Львівському порталу повідомили у ГУР.

Операція тривала з 7 по 14 жовтня, а виконали її воїни підрозділу «Братство» у складі Спецпідрозділу Тимура ГУР МО за підтримки 77-ї окремої аеромобільної бригади ЗСУ.

«Ворог чинив опір, намагався контратакувати, однак зазнав поразки – штурм окупантів розвідники відбили і продовжили витискати противника», – йдеться у повідомленні.

Росіяни у Кругляківці втратили більше взводу піхоти – загарбників знищили у ближніх боях.

Крім того, під час штурму спецпризначенці змогли взяти російських окупантів у полон й отримати важливі розвідувальні дані. ГУР зауважило, що поповнення обмінного фонду допоможе повернути з полону українських захисників.

«У підсумку операції ворога вибито з населеного пункту, шляхи пересування окупантів заміновано», – додали у розвідці Міноборони.

Також там пояснили, що село важливе для оборони Куп’янська.

Нагадаємо, нещодавно на півночі Харківської області українські розвідники зачистили 400 гектарів лісу і знищили майже полк російських загарбників.

Зокрема, ГУР вдалось захопити батальйонний район оборони рашистів, знищити три мотострілецькі батальйони, загону «Шторм» та розвідувальної роти 7 окремого мотострілецького полку 11 армійського корпусу зс рф.

Також під час штурмових дій взяли в полон чергових московитів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: скриншот із відео

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *