ОСТАННІ НОВИНИ

На Харківщині українські розвідники знищили майже полк росіян та зачистили 400 га лісу

Олег Дерев'янко

|

На півночі Харківської області українські розвідники зачистили 400 гектарів лісу і знищили майже полк російських загарбників. Про це Львівському порталу повідомили у Головному управлінні розвідки.

«Підрозділи активних дій ГУР МО України “Артан”, “Kraken” та Міжнародний легіон здійснили комплексну успішну операцію зі звільнення лісового масиву, розташованого на північ від населеного пункту Липці Харківської області», – йдеться у повідомленні.

Зокрема, ГУР вдалось захопити батальйонний район оборони рашистів, знищити три мотострілецькі батальйони, загону «Шторм» та розвідувальної роти 7 окремого мотострілецького полку 11 армійського корпусу зс рф.

Також під час штурмових дій взяли в полон чергових московитів, що допоможе повернути з російської неволі захисників України.

Після зачистки 400 гектарів лісового масиву на північ від Липців становище загарбників на цьому відрізку фронту погіршене та близьке до безнадійного.

«Особливістю операції стало те, що вдалося завести піхоту 13 бригади НГУ “Хартія” з незрівнянно низькими втратами. Це приклад чудової співпраці професійних спецпризначенців і лінійного підрозділу. Успішна місія ГУР створює умови для подальшого витіснення російських окупантів з півночі Харківщини», – додали у пресслужбі відомства.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: скриншот із відео

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *