ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові збирають кошти на лікування командира розвідвзводу Володимира Савельєва

Наталя Дуляба

|

Львів’янин Володимир Савельєв отримав важке поранення під час виконання бойового завдання. На дороговартісне лікування й реабілітацію командира розвідувального взводу оголосили збір коштів. Про це Львівському порталу повідомили у ГО «Білі горвати».

Володимир Савельєв (позивний Монгол) активно займався волонтерською діяльністю у Львові, але невдовзі після повномасштабного вторгнення вирішив підписати контракт і вже півтора року служить у ЗСУ. Є командиром розвідвзводу.

Нещодавно під час виконання бойового завдання отримав важке поранення.

«Зі самого початку повномаштабного вторгнення рашистів Володимир брав активну участь в нашій волонтерській діяльності. Прийняв і розвантажив безліч вантажів на нашому складі, часто серед ночі. Сплів сотні метрів маскувальних сіток. Безвідмовний та надійний помічник і друг, надзвичайно відданий справі захисту нашої країни. Тепер реальної допомоги потребує він сам. Віримо, що разом ми зможемо дати мужньому воїну шанс на повноцінне життя», – так розповідають про військового «Білі горвати».

Всіх небайдужих закликають долучитися до збору коштів на лікування Володимира Савельєва:

Монобанка

Номер картки банки: 5375 4112 1850 8187

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *