ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині чоловік виготовляв на своїй дачі амфетамін

Наталія Жолинська

|

На Львівщині правоохоронці викрили 36-річного мешканеця Стрия, який у дачному будинку виготовляв амфетамін, що в подальшому мав на меті збувати. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської обласної прокуратури.

Слідством встановлено, що на Стрийщині у дачному будинку чоловік організував лабораторію, де виготовляв особливо небезпечну психотропну речовину. Мова йде про амфетамін, який в подальшому мав на меті збувати. Для цього чоловік купував прекурсори та необхідне обладнання для виробництва заборонених речовин. 

Правоохоронці зупинили автомобіль 36-річного мешканця Стрия, який в цей час перевозив готовий для збуту «товар» у зіп-пакеті. Окрім цього, в ході санкціонованих обшуків у дачному будинку виявили та вилучили спеціальне обладнання, прекурсори та інші речові докази. 

Окрім цього, виявили близько 210 грам амфетаміну орієнтовною вартістю за цінами «чорного» ринку близько 150 тисяч гривень. 

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 36-річного мешканця Стрия. Йому інкримінують ч. 2, 3 ст. 307, ч. 3 ст. 311, ч. 1 ст. 313, ч. 1 ст. 317 Кримінального кодексу України:

  • незаконне зберігання та перевезення з метою збуту психотропних речовин в особливо великих розмірах;
  • незаконне придбання та зберігання прекурсорів в особливо великих розмірах, з метою їх використання для виготовлення психотропних речовин;
  • незаконне придбання, зберігання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин та їх аналогів;
  • організація  та утримання місць для незаконного виготовлення психотропних речовин.

Крім цього, за клопотанням прокурора на нерухоме майно обвинуваченого наклали арешт. 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *