ОСТАННІ НОВИНИ

У ЗСУ прокоментували призначення Олега Ляшка на посаду комбата

Олег Дерев'янко

|

У Сухопутних військах пояснюють, що призначення екснардепа Олега Ляшка, який у жовтні 2022 року приєднався до ЗСУ, на посаду командира батальйону безпілотних систем управління окремої механізованої бригади пов’язане з його успіхами в цій галузі. Про це Львівському порталу повідомили в 11 армійському корпусі.

Рішення про переміщення лейтенанта Олега Ляшка на посаду командира батальйону безпілотних систем 63-ї ОМБР прийняли на підставі клопотання та плану переміщення командира 63-ї ОМБР.

За два роки служби в бригаді екснардеп зарекомендував себе як людина, що «одразу почала глибоко вникати» в суть та роль безпілотних систем на полі бою, «розуміючи їхню важливість».

Коли він був на посадах, пов’язаних із безпілотними системами, було відбито «значну кількість механізованих штурмів, знищено сотні одиниць техніки та живої сили противника», кажуть в армійському корпусі.

За даними відомства, у вересні ББС 63-ї ОМБР увійшов до 10 найкращих підрозділів за ефективністю ураження живої сили, військової техніки та інших засобів рашистів з використанням безпілотних систем.

Нагадаємо, що напередодні командир підрозділу розвідки Сухопутних військ ЗСУ Денис Ярославський опублікував витяг із наказу командира 11 армійського корпусу, де йшлося про призначення Ляшка.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Facebook/Олег Ляшко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *