ОСТАННІ НОВИНИ

Екснардеп Ляшко став командиром батальйону безпілотних систем

Маркіян Рой

|

Колишнього народного депутата Олега Ляшка, який у жовтні 2022 року приєднався до ЗСУ, призначено командиром батальйону безпілотних систем управління окремої механізованої бригади. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив командир підрозділу розвідки Сухопутних військ ЗСУ Денис Ярославський.

«Ну ось і мобілізація піде за планом, і мотивацію хлопцям на нулі підніму, особливо тим, хто всю війну по 2-3 лінії фронту в сержантах ходить, не маючи жодної нагороди», – написав військовий.

Ярославський додав, що його, якщо чесно, «всерйоз починає турбувати те, що відбувається».

«Як вам таке просування по службі – лейтенант Ляшко О. В. (потрібно віддати належне, іноді приїжджав на КСП і тусувався для звітності), призначений командиром батальйону в одну з бригад (підполковницька посада). Прагніть», – розповів Ярославський.

На підтвердження своїх слів він опублікував витяг з відповідного наказу.

«Призначити: лейтенанта Ляшка Олега Валерійовича, начальника відділення безпілотних систем командного пункту штабу управління окремої механізованої бригади армійського корпусу Сухопутних військ Збройних сил України – командиром батальйону безпілотних систем управління окремої механізованої бригади», – йдеться у документі від 11 жовтня 2024 року.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото:  Facebook / Денис Ярославський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *