ОСТАННІ НОВИНИ

Спортсмен зі Львівщини здобув «бронзу» на чемпіонаті світу з самбо

Маркіян Рой

|

Спортсмен Ярослав Михалюк зі Львівщини виборов бронзову медаль на юніорському чемпіонаті світу з самбо, який проходив на Кіпрі. Про це Львівському порталу повідомили в управлінні молоді та спорту Львівської ОВА.

У місті Ларнака (Кіпр) з 10 по 14 жовтня відбувся чемпіонат світу з боротьби самбо серед юніорів та юніорок (спортивне та бойове), юнаків та дівчат і кадетів за участю національної збірної команди України.

Змагання зібрали майже 600 учасників із понад 30-ти країн світу. Національну збірну команду України представляли 54 спортсмени, зокрема й представники Львівщини: Горичий Ростислав, Михалюк Ярослав, Ліщинський Михайло та Максимович Роман.

За результатами трьох днів змагань українці здобули 29 медалей в особистому заліку (3 золоті, 9 срібних та 17 бронзових) та 4 – у командних заліках (3 срібних і 1 бронзова нагорода).

До скарбнички нагород доклався і спортсмен зі Львівщини – Михайлюк Ярослав. 19-річний майстер спорту України здобув бронзову нагороду чемпіонату світу зі спортивного самбо серед юніорів до 88 кг.

Ярослав Михайлюк є студентом Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського та вихованцем КДЮСШ імені Юрія Кутенка. Його тренують Сударіков Семен та Шміло Роман.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *