ОСТАННІ НОВИНИ

Скільки постраждалих перебуває у львівських лікарнях після масштабної ДТП

Олег Дерев'янко

|

Станом на 10:00 до трьох лікарень Першого медоб’єднання Львова госпіталізували 32 постраждалих внаслідок ранкової аварії 11 жовтня на трасі Київ-Чоп поблизу Львова. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

Загалом постраждали 34 людини, з них шестеро – діти. Ще три людини загинули.

Зокрема, до лікарні святого Пантелеймона карети швидкої привезли 22 людини. Найважча серед них – 60-річна жінка. Вона перебуває у важкому стані в реанімації. Ще п’ятеро пацієнтів у стані середньої важкості, інші 16 – отримали легкі поранення.

До лікарні святого Луки поступило сім постраждалих. З них двоє у важкому стані в реанімації. Ще четверо перебувають у стані середньої важкості, одна жінка має незначні ушкодження.

До дитячої лікарні святого Миколая поступили три дитини. Усі вони отримали струс головного мозку. Наразі діти перебувають у стабільному стані. Лікарі продовжують надавати всю необхідну медичну допомогу постраждалим.

Нагадаємо, масштабна аварія трапилась 11 жовтня, близько о 06:30 на об’їзній Львова в районі села Чишки. У ДТП потрапив рейсовий автобус FlixBus «Варшава-Одеса», вантажівка «Нової пошти» та кілька легкових авто.

О 8:19 патрульні організували реверсний рух на цій ділянці дороги, а за даними поліції Львівщини, відбулося зіткнення чотирьох транспортних засобів: вантажівки, мікроавтобуса Mercedes Sprinter, автомобіля Skoda та автобуса Plaxton Elite.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *