ОСТАННІ НОВИНИ

Росія окупувала ще три населені пункти, – DeepState

Андрій Котенський

|

Рашисти окупували ще три населені пункти в районі міста Мирноград – Миколаївку, Красний Яр та Крутий Яр, повідомляє Львівський портал із посиланням на аналітиків DeepState.

Останнім часом, на перший погляд, можна було спостерігати певний спад активності в районі відтинку Гродівка-Новогродівка, але кацапи постійно намагалися прориватися з різною інтенсивністю через позиції українських військових. Десь вони дійсно вперлися та не мають успіхів, але є ділянки, які все ж прощупали московити на слабкість. Дуже часто успіх проявляється у застосуванні тактики обходу місця, де противник зустрічає спротив.

Миколаївка по суті є останнім населеним пунктом перед Мирноградом. Тож в скорому часі велике місто відчує спроби тиску та намагань прориватися на південні околиці.

На сьогодні можна прослідкувати певну тенденцію, що кацапи вперлися в позиції у вигляді ВОПів та інших інженерно-фортифікаційних споруд. Але частка з них підготовлена недостатньо якісно, частка розташована абсолютно безглуздо, тож основний успіх стримування лежить просто на плечах наших відважних бійців.

Скрін інтерактивної онлайн мапи бойових дій в Україні DeepState

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *