ОСТАННІ НОВИНИ

Бельгійський джазовий музикант зі світовим імʼям дасть безкоштовний концерт у Львові

Маркіян Рой

|

Іван Падуар повертається в Україну: концертний тур #ejnGreenTour бельгійських та українських музикантів чотирма містами України у межах міжнародної програми Green Pilot Tour. Подія відбудеться 9 жовтня у Великій залі ЛНМА ім. Лисенка. Вхід вільний, повідомляють організатори.

У 2022 році Іван Падуар підтримав Україну – дав три безкоштовні концерти у межах фестивалю Jazz Bez у Львові, Рівному та Умані. Цього року він знову вирушає у тур по Україні, подорожуючи потягами разом із гітаристом Патріком Дельтенром. Вони створюють неймовірну музичну колаборацію з українськими зірками – басистом і композитором Ігорем Закусом та барабанщиком Ярославом Борисом.

Завдяки співпраці з HA Concerts, Українським Інститутом, мережею джазових майданчиків MayDayArt та музичними академіями Львова та Києва, цей тур зміцнить українську музичну сцену та стане платформою для міжнародної співпраці  . IVAN PADUART & PATRICK DELTENRE.

«Перший – піаніст, який роками грав з легендарним Тутсом Тілемансом та виступав з такими зірками, як Річард Бона, Ману Катче та Рішар Гальяно. Другий – гітарист, що був частиною гурту Level 42 та грав з більшістю французьких виконавців останніх 30 років.  Іван Падуар, пристрасний та винахідливий піаніст і композитор, та Патрік Дельтенр, майстер груву з неперевершеним відчуттям, дружать уже 35 років. Іван і Патрік створюють справжню магію музики – повернення до основ, до витонченої та мінімалістичної форми», – повідомляють організатори.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *