ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні – День захисників і захисниць. О 09.00 загальнодержавна хвилина мовчання

Андрій Котенський

|

У вівторок, 1 жовтня, в Україні відзначають День захисників і захисниць. З цієї нагоди о 9:00 відбудеться загальнодержавна хвилина мовчання, повідомляє Львівський портал.

Львів’ян закликають віддати шану тим, хто загинув, захищаючи нашу державу.

На одну хвилину зупиниться також громадський транспорт Львова: автобуси, трамваї та тролейбуси. А на зовнішніх табло електротранспорту марки «Електрон» замість номера маршруту з 9:00 до 9:01 год  буде висвітлено гасло «Герої не вмирають!»

«Ми просимо і водіїв приватних авто завтра о 9:00 вслід за громадським транспортом також зупиниться і долучитися до акції зі вшанування наших Героїв », – зазначив Олег Забарило, директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Львова.

Також на дорогах міста визначено понад 20 локацій, на яких патрульна поліція на одну хвилину зупинить рух приватного і громадського транспорту і через гучномовці інформуватиме львівʼян про хвилину мовчання, щоб якомога більше людей змогли долучитись.

Окрім транспорту на одну хвилину зупиниться також робота в школах, ЦНАПах, в соцзахисті, сервісних центрах «Львівводоканалу», «Львівтеплоенерго», районних адміністраціях та в інших міських закладах.

Як відомо, щодня рівно о 09:00 годині на знак поваги й вдячності полеглим захисникам Україна зупиниться на одну хвилину.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *