ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові за добу троє пішоходів постраждали в ДТП

Олег Дерев'янко

|

У четвер, 26 вересня, у Львові сталися три аварії, у результаті яких травмувалися пішоходи. Про це Львівському порталу повідомили у поліції Львівської області.

Так, 26 вересня, близько о 09:40 на вулиці Шевченка у Львові водій автомобіля Hyundai Accent, 40-річний львів’янин, здійснив наїзд на 42-річного жителя Самбірського району. Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований.

Ще одна ДТП сталася близько півночі на вулиці Любінській. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля Kia Forte, 28-річний львів’янин, здійснив наїзд на 48-річну місцеву мешканку. Жінка отримала травми та була госпіталізована.

Окрім цього, близько о 13:20 на вулиці Тобілевича водій електровелосипеда, 23-річний житель одного з сіл Львівського району, здійснив наїзд на 65-річну львів’янку. Постраждалу також госпіталізували.

За цими фактами відкрито кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням водійських прав на такий же термін.

Правоохоронці встановлюють всі обставини подій.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *