ОСТАННІ НОВИНИ

У Самборі п’яний водій виїхав на тротуар та збив людину

Наталія Жолинська

|

У понеділок ввечері, 23 вересня, на Львівщині у Самборі лекговик виїхав на тротуар, де збив людину. Пішохода госпіталізували. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.  

Як попередньо встановили правоохоронці, на вулиці Сагацдачного у Самборі водій автомобіля ВАЗ, 31-річний мешканець Львівщини, не впорався з керуванням та виїхав на тротуар, де здійснив наїзд на пішохода, місцевого жителя віком 58 років. В результаті наїзду чоловік отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні. 

Окрім того встановлено, що водій керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Правоохоронці затримали його.  

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286-1 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння). Водію загрожує до трьох років тюрми з позбавленням права керувати транспортними засобами до п’яти років. 

Досудове розслідування триває. 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *