ОСТАННІ НОВИНИ

У Шептицькому під час пожежі загинув чоловік

Олег Дерев'янко

|

У неділю, 22 вересня, у Шептицькому (раніше Червоноград) під час пожежі у квартирі на п’ятому поверсі загинув 62-річний чоловік. Про це Львівському порталу повідомили в обласному управлінні ДСНС.

Випадок стався 22 вересня, близько о 12:10 на вул. Івасюка, 21. Вогонь охопив квартиру на п’ятому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку.

На момент прибуття рятувальників з вікон квартири вибивались язики полум’я. Через сильне задимлення пожежники працювали в спеціальних апаратах для захисту органів дихання та зору.

Під час огляду квартири в одній з кімнат знайшли чоловіка без свідомості. Рятувальники винесли його на свіже повітря та почали проводити серцево-легеневу реанімацію. Згодом прибули медики, які продовжили надавати допомогу, проте чоловіка не вдалося врятувати.

Загиблий виявився 62-річним власником квартири, також вдалося врятувати його 61-річну дружину.

Пожежу локалізували о 12:45 і повністю ліквідували о 12:56. Вогонь знищив речі домашнього вжитку. На місці працювали 14 рятувальників та три одиниці техніки.

Причини та обставини виникнення пожежі встановлюються.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *