ОСТАННІ НОВИНИ

Зеленський наступного тижня виступить у Раді Безпеки ООН

Олег Дерев'янко

|

У вівторок, 24 вересня, президент України Володимир Зеленський виступить у Раді Безпеки ООН. Там будуть обговорювати російське вторгнення в Україну. Про це повідомляє Reuters, передає Львівський портал.

У hromadske зазначили, що засідання Радбезу ООН відбудеться на вимогу США, Великої Британії, Франції, Японії, Південної Кореї та Мальти. Воно триватиме у Нью-Йорку, у той час, як чимало світових лідерів зустрінуться на щорічній зустрічі Генеральної Асамблеї ООН. На засіданні будуть обговорювати російсько-українську війну.

Окрім цього, Зеленський поїде до США зі ще однією метою – представити свій план перемоги, який уже повністю готовий. Цей план він має показати президенту країни Джо Байдену, а також кандидатам у президенти Дональду Трампу і Камалі Гарріс.

Нагадаємо, останнє засідання радбез ООН було 9 липня. Там обговорювали ракетний обстріл Росії дитячої лікарні «Охматдит» у Києві 8 липня.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Офіс президента

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *