ОСТАННІ НОВИНИ

Ще одного заступника Богдана Дубневича спіймали на хабарі

Маркіян Рой

|

Правоохоронці на Львівщині затримали заступника сільського голови на хабарі в 4 тисячі доларів. За попередньою інформацією чиновник обіцяв посприяти в отриманні позитивного рішення сільської ради щодо поділу земельної ділянки. Про це Львівському порталу повідомили у Нацполіції Львівщини.

Правоохоронці не розголошують імені затриманого, проте як пише видання ZAXID.NET йдеться про першого заступника голови Солонківської ОТГ Миколу Пущака.

Встановлено, що кошти чиновник вимагав та отримав за сприяння у вирішенні сільською радою позитивного рішення щодо поділу земельної ділянки в одному з сіл Львівського району.

За даними правоохоронців, заступник сільського голови, зловживаючи службовим становищем та владними повноваженнями, вимагав у приватного підприємця неправомірну вигоду в сумі 4 тисячі доларів за сприяння у прийнятті сесією місцевої сільської ради позитивного рішення щодо поділу земельної ділянки площею 1,3421 га.

Грошові кошти та речові докази причетності затриманого до протиправної діяльності вилучено.

Затриманому повідомили про підозру в отриманні хабаря (ч. 3 ст. 368 КК України). Навдовзі йому оберуть запобіжний захід.

Нагадаємо, 8 листопада 2022 року поліцейські зупинили Миколу Пущака п’яним за кермом. На місце інциденту приїхав п’яний депутат Солонківської ОТГ Ігор Кіт. Вони відмовились від перевірки на стан сп’яніння, але патрульні склали на них протоколи за нетверезе водіння. Пущак називав це «чиїмось замовленням» й погрожував поліції судом.

23 серпня затримали на хабарі заступника голови Солонківської ОТГ Андрія Жидачека. За версією правоохоронців, він вимагав гроші за сприяння з оформленням права власності на будинок і земельну ділянку.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *