ОСТАННІ НОВИНИ

Ексомбудсменка Денісова відреагувала на звинувачення у незаконному збагаченні

Олег Дерев'янко

|

Колишня українська омбудсменка Людмила Денісова заявила, що вчасно і в повному обсязі подавала декларації за всі роки. Про це вона сказала у коментарі Суспільному.

«Можу сказати тільки одне, є презумпція невинуватості. Це обов’язок всіх, хто звинувачує, — довести такі відомості. Я подавала вчасно в повному обсязі і відповідно до закону всі декларації за всі роки. І тому більше нічого зараз не можу прокоментувати», – сказала експосадовиця.

Як повідомляв Львівський портал, 18 вересня НАЗК виявило у Денісової факти незаконного збагачення та недостовірного декларування на понад 42 мільйони гривень. Нацполіція відкрила кримінальні провадження.

Довідка

15 березня 2018 року Людмилу Денісову обрали та призначили на посаду Уповноваженого з прав людини. На цій посаді вона займалася питаннями захисту прав і свобод громадян України.

31 травня 2022 року Верховна Рада України звільнила Денісову з цієї посади. За це рішення проголосували 234 народних депутати. Перед голосуванням зібрали необхідну кількість підписів для оголошення недовіри Денісовій.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Facebook/Людмила Денісова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *