ОСТАННІ НОВИНИ

Окупанти обстріляли Донеччину, шестеро поранених

Маркіян Рой

|

У середу, 18 вересня, російські загарбники обстріляли село Малинівку та місто Костянтинівку, у результаті поранення отримали шестеро цивільних. Про це повідомляє Донецька обласна прокуратура.

а даними слідства, 18  вересня  2024 року, о 10:30, під приціл окупантів потрапило с. Малинівка Краматорського району. Внаслідок атаки по фермерському господарству дістали тілесні ушкодження 59-річний батько та його син 36 років. Також травмовано 33-річного місцевого жителя. Він перебуває у важкому стані. Тип засобу ураження встановлюється.

Крім того, ворог завдав ударів, ймовірно, зі ствольної артилерії по м. Костянтинівка. Осколкових поранень і мінно-вибухової травми зазнали 34-річний містянин, котрий на момент обстрілу їхав в автомобілі, а також 55-річна жінка та чоловік 68 років, які знаходились поблизу торговельного центру.

У місті пошкоджено три багатоквартирні будинки, дві автівки і лінію електропередач.

Розпочато досудові розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *