ОСТАННІ НОВИНИ

На АЗС у Києві застрелили чоловіка. Вбивцю спіймали

Наталя Дуляба

|

У середу вранці, 18 вересня, на автозаправці у Києві 41-річний стрілець убив чоловіка і втік на його машині. Зловмисника оперативно затримали. Про це Львівському порталу повідомили у Національній поліції.

Вбивство сталось на АЗС Shell у Святошинському районі. Як уточняють в Офісі генпрокурора, заправка знаходиться на об’їзній дорозі.

Близько 07:00 ранку 65-річний чоловік підходив до свого автомобіля «Хонда Акорд», в цей час до його машини підійшов незнайомець зі зброєю в руках. Після короткого діалогу він здійснив смертельний постріл впритул. Після цього, забравши ключі від машини, сів за кермо автомобіля вбитого та поїхав.

Потерпілий від отриманого вогнепального поранення загинув на місці. Деталей про його особу поки нема.

На території столиці ввели спеціальну поліцейську операцію, орієнтовано усі наряди поліції на пошук зловмисника. Зрештою його оперативно затримали, стрільцем виявився 41-річний місцевий мешканець.

За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження (ч. 2 ст. 115 ККУ). Санкція статті передбачає 15 років тюрми або довічне ув’язнення.

Мотив убивства ще не з’ясували, наразі триває допит затриманого.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *