ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни продовжують атакувати Донеччину. Є загиблі та поранені 

Наталія Жолинська

|

За суботу та неділю, 7 – 8 вересня, на Донеччині окупанти вдарили по готелю в Миколаївці та обстріляли селище Черкаське, Краматорського району. В результаті атаки п’ятеро людей загинуло, ще двоє – отримали поранення. Про це повідомили у Донецькій обласній прокуратурі.

Зокрема, за даними слідства, 7 вересня, близько 22:00, російські війська вдарили по місту Миколаївка Краматорського району, попередньо, авіабомбами «ФАБ-250» з «УМПК». В результаті влучання засобу ураження по місцевому готелю відбулось руйнування будівлі, де в той час перебували цивільні.

Наразі з-під завалів деблоковано тіла двох чоловіків віком 33 та 42 роки, волонтерів, які приїхали до населеного пункту для проведення стерилізації безпритульних тварин.

Також 8 вересня, о 10:30, війська РФ обстріляли, ймовірно, з реактивної системи залпового вогню селище Черкаське Краматорського району. Від влучання касетних боєприпасів на городи селян загинуло двоє місцевих мешканок віком 43 і 53 роки. Ще одна 45-річна жінка отримала смертельні поранення у своєму будинку.

Крім того, під час ворожої атаки отримали мінно-вибухову травму, осколкові поранення й черепно-мозкову травму 48-річний громадянин та 61-річний чоловік однієї із загиблих жінок. Їх госпіталізували.

Пошкоджено вікна, фасади й паркани щонайменше дев’яти домоволодінь та автомобіль.

Правоохоронці розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 ККУ).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *