ОСТАННІ НОВИНИ

На Закарпатті чоловік погрожував підпалити себе разом із сином

Наталя Дуляба

|

Правоохоронці спіймали на Закарпатті чоловіка, який збирався підпалити себе разом із сином, а також будинок, в якому мешкали ще кілька сімей. При затриманні поліцейський отримав опіки. Про це Львівському порталу повідомили у Національній поліції.

Випадок стався цими днями у Рахівському районі Закарпаття. Тут місцевий мешканець погрожував підпалити себе, а також будинок, якому проживали ще кілька сімей.

Причиною цьому стали ревнощі до дружини.

Коли на місце прибули поліцейські, чоловік уже встиг підпалити дитячий візочок, виніс на подвірʼя газовий балон і відкрив на ньому вентиль. У цей момент поруч із ревнивцем перебував його малолітній син.

«Щоб не допустити травмування дитини самого зловмисника на інших людей поруч, правоохоронці вжили ряд заходів. Поки один з поліцейських вів перемовини, інший, 21-річний правоохоронець, обійшов будинок та зміг вихопити газовий балон і відштовхати його на безпечну для інших людей відстань. Однак в цей момент відбулося загорання, в результаті якого працівник поліції отримав опіки рук та ніг», – йдеться у повідомленні.

Чоловіка-ревнивця тим часом затримав інший правоохоронець.

Ніхто з присутніх на подвір’ї будинку більше не постраждав.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *