ОСТАННІ НОВИНИ

Диверсії у російському тилу тривають, – Буданов

Наталя Дуляба

|

Українські розвідники продовжують здійснювати диверсії у глибокому тилу Росії та розширювати свою агентурну мережу. Про це заявив керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов.

«Побудована на страху та жорстокості російська державність має термін придатності. Тому розширення мережі лояльних прибічників, як і диверсії в глибокому тилу, тривають», – відзначив він у своєму привітанні з нагоди Дня воєнної розвідки України.

Буданов не став вдаватись у жодні деталі щодо здійснених диверсій у російському тилу, втім наголосив на важливості знищення всієї інфраструктури РФ, яка працює на війну. Для ударів по ній та військових аеродромах, зокрема застосовують українські дрони, здатні летіти до 1800 км.

Кирило Буданов додав, що у 2024-му українські розвідники змусили Росію перенести свій флот у Чорному на «безпечну відстань». Кіберфахівці ГУР провели десятки успішних операцій, здобувши для України цінні відомості, проникли в російські бази даних та знайшли слабкі місця у зв’язку.

Крім того, військові-розвідники продовжують воювати як на фронті, так і за його межами, успішно виконуючи спеціальні завдання.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *