ОСТАННІ НОВИНИ

Українські дрони летять на 1800 км, – Буданов

Наталя Дуляба

|

Українські безпілотники дозволяють вражати військові об’єкти РФ на відстані до 1800 км. Про це заявив керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов.

Про ефективність українських дронів очільник ГУР заговорив у своєму привітанні з нагоди Дня воєнної розвідки України. Він вважає, що вся інфраструктура Росії, яка працює на війну, обов’язково зазнає втрат.

«Безпілотні системи, над розвитком яких зараз працюють кращі фахівці, зокрема представники Головного управління розвідки, вже дозволяють вражати військові об’єкти держави-агресора на відстані до 1800 км.

Військові аеродроми, які є джерелом постійної загрози для мирних українських міст, здригаються від повітряних атак. Вся інфраструктура Росії, що працює на війну, зазнає і буде зазнавати втрат. Адже замість захищати своє, Росія обрала хибний шлях неспровокованої війни і нападу на землі суверенної держави», – підкреслив Кирило Буданов.

Він додав, що у 2024-му українські розвідники змусили Росію перенести свій флот у Чорному на «безпечну відстань». Кіберфахівці ГУР провели десятки успішних операцій, здобувши для України цінні відомості, проникли в російські бази даних та знайшли слабкі місця у зв’язку.

Крім того, ГУР продовжує працювати над диверсіями у тилу росіян, а військові-розвідники – воювати як на фронті, так і за його межами, виконуючи спеціальні завдання.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *