ОСТАННІ НОВИНИ

Евакуація з Покровська: Rescue Now та «Троянда на Руці» допомагають місцевим жителям

Олег Дерев'янко

|

У зв’язку з припиненням евакуаційних потягів з Покровська, міжнародний благодійний фонд Rescue Now та ГО «Троянда на Руці» організували евакуацію для місцевих жителів. Про це Львівському порталу повідомили організатори.

Евакуація охоплює всю Покровську громаду, міста Селідове, Українськ та Куп’янський район.

Гарячі лінії для евакуації працюють щоденно з 08:00 до 21:00 за номером 0676443053. Також доступна цілодобова онлайн-заявка.

«Сьогодні стало відомо, що евакуація людей з Покровська потягами припиняється у зв’язку з безпековою ситуацією. При цьому, в місті залишається близько 26 тис. людей, 1076 з яких – діти», – йдеться у повідомленні.

Rescue Now та «Троянда на Руці» раніше вже евакуювали людей з Вовчанська та Дергачів під час наступу на Харківщину. Волонтерський хаб у Харкові надає врятованим медичну допомогу, харчі, медикаменти та одяг.

Rescue Now відкриває збір для своїх партнерів ГО «Троянда на Руці» для покриття всіх евакуаційних потреб. Долучитися можна через Paypal або Stripe.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *